ED: Sadílek is volgende PSV'er die stap kan maken

26 juli 2021, 23:31

Michal Sadílek zou de volgende speler kunnen worden die vertrekt bij PSV. De Tsjechische middenvelder uit de eigen jeugdopleiding staat namelijk in de belangstelling van Sparta Praag. De topclub uit Sadíleks thuisland denkt aan huurtransfer met optie tot koop.

Dat schreef het Eindhovens Dagblad maandagavond. Daarbij werd vermeld dat PSV nog geen officieel bod ontving, maar wel op de hoogte is van de interesse. Voor de Eindhovenaren zou een deal op twee manieren interessant kunnen zijn. Op huurbasis zou Sparta Praag - dat net als PSV uitkomt in de voorronde van de Champions League - een mooie volgende stap in zijn ontwikkeling zijn. Daarna zou hij met meer ervaring terug kunnen keren naar PSV, óf een mooie transfer maken.

Afgelopen seizoen speelde Sadílek ook al op huurbasis, toen bij subtopper Slovan Liberec. 'Daar groeide hij op huurbasis uit tot een van de beste spelers', weet het Eindhovens Dagblad. 'Hij deed volop ervaring op in de groepsfase van de Europa League en maakte na de winterstop een aantal belangrijke goals.' Met die optredens zou hij de interesse van Sparta Praag hebben gewekt. 

Sadílek zou niet de enige PSV'er zijn die deze zomer vertrekt. Terwijl de transfer van Donyell Malen naar Borussia Dortmund ieder moment wereldkundig gemaakt kan worden, kwam het Eindhovens Dagblad eerder op de avond met het nieuws dat PSV en OGC Nice het eens zijn geworden over een transfer van Pablo Rosario. Denzel Dumfries lijkt eveneens een transfer te gaan maken. Mogelijk geldt dat ook voor Mohamed Ihattaren.

Lees ook: 'PSV zo goed als rond met Nice; transfersom fors omhoog'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen