Derksen: "Hij wil alles anders doen, maar het zijn dezelfde spelers"

27 juli 2021, 11:45

Feyenoord maakt deze voorbereiding weinig indruk op de mannen van De Oranjezomer. De ploeg van Arne Slot speelde doelpuntloos gelijk tegen het Kosovaarse FC Drita en verloor zondag van PAOK Saloniki. Volgens Chris Woerts is er echter hoop voor de Rotterdammers: nog deze zomer komt er geld vrij van investeerders om de selectie te versterken.

"Die gaan lappen. Ja, die hebben ook deze en vorige week het elftal gezien. Die zeggen: 'Deze window gaan we nog iets doen, want we hebben versterkingen nodig om nog een beetje goed dit seizoen in te gaan'. We moeten nog even geduld hebben, maar er komt geld vrij", stelt de sportmarketeer. Feyenoord haalde deze transferperiode al vier spelers, waarvan verdediger Gernot Trauner de laatste is.

Jan Boskamp zet zijn vraagtekens bij de nieuwkomer. "Het is de beste speler van Oostenrijk, maar de beste spelers van Oostenrijk spelen in de Bundesliga. Wat je uit Oostenrijk krijgt, is van een ander kaliber. Ik dacht dat hij meeging met de nationale ploeg, maar hij was daar niet bij", gaat Boskamp verder. De Feyenoorder heeft ook twijfels over de speelstijl van trainer Arne Slot, die met de ploeg aanvallend willen spelen.

"Ze hebben mij altijd geleerd: als je druk wil zetten, moet je de spelers daarvoor hebben. Die heb je in mijn ogen niet. Je moet kijken als we de bal niet hebben. Als we de bal hebben, gaat het nog. Maar als we de bal niet hebben, is het speelveld heel groot en worden we zo uitgespeeld", aldus de analist. Johan Derksen beaamt dat.

"Deze trainer wil alles anders doen, maar het zijn wel dezelfde spelers. Denk je niet dat Advocaat het niet geprobeerd heeft? Dat lukte ook niet. Als je ziet dat Ajax en PSV er wel goed voor staan, speelt Feyenoord weer geen rol. Dan moet Feyenoord met FC Groningen, sc Heerenveen en FC Twente gaan concurreren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen