Trauner over Feyenoord-fans: "Ik heb dat nog nooit meegemaakt"

27 juli 2021, 16:29

Feyenoord-aanwinst Gernot Trauner kijkt er naar uit om voor het eerst in een volle Kuip te spelen. De sfeer in het stadion was een van de redenen waarom de Oostenrijker voor een transfer naar Feyenoord koos. Afgelopen zondag kreeg hij al een klein voorproefje.

De verdediger was toen namelijk aanwezig bij het oefenduel van de Rotterdammers tegen het Griekse PAOK (1-2 nederlaag). "Ik had al foto's en video's gezien, ze lijken aardig gek", zei Trauner over het Legioen tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik was bij de wedstrijd zondag. Toen waren er maar acht- à tienduizend mensen, maar ze maakten heel veel geluid. Ik heb dat nog nooit meegemaakt. Het zal nog harder zijn als het stadion vol zit."

"Deze club is heel interessant voor mij", stelde Trauner. "Ze hebben veel fans. Toen ik voor het eerst naar de kleedkamer liep, zag ik hoeveel titels ze hebben gewonnen. Ik kwam erachter hoe groot de club is. Het is ook heel professioneel, er werken goede mensen. Ik kijk ernaar uit om hier een mooie tijd te beleven."

Trauner ging ook in op wat hij zelf aan de ploeg toe kan voegen. "Ik probeer altijd agressief maar fair te spelen. Ik probeer hoog druk te zetten, veel ballen te winnen en ga altijd voor de kopduels", zei de verdediger, die ook aanvallend hoopt zijn bijdrage te kunnen leveren. "Ik aardig wat doelpunten gemaakt, de meeste met mijn hoofd. Ik denk dat ik de club daar ook mee kan helpen."

Lees ook: Done deal! Feyenoord heeft gewenste verdediger Trauner binnen

Lees ook: Rol van Trauner is duidelijk: "Speler die ze aanstuurt"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen