Van de Beek krijgt bij United-rentree direct aanvoerdersband

28 juli 2021, 23:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Donny van de Beek heeft zijn eerste minuten van het nieuwe seizoen achter de rug. De 24-jarige middenvelder van Manchester United kwam een kwartier voor het einde van het oefenduel met Brentford als invaller binnen de lijnen. De ex-Ajacied verving Nemanja Matic, die de aanvoerdersband direct gunde aan de van een blessure teruggekeerde middenvelder.

Van de Beek was weliswaar onderdeel van een piepjong United, maar het vertrouwen vanaf de kant zal hem goed hebben gedaan. Met zijn rentree heeft Van de Beek een einde gemaakt aan een vervelende periode. Kort voor de start van het EK raakte Van de Beek geblesseerd aan zijn lies, waardoor hij enkele weken geblesseerd moest toekijken. Hij zag Oranje vanaf de bank stranden in de achtste finale. Van de Beek werkte de laatste weken hard aan zijn terugkeer binnen de lijnen.

De middenvelder keerde twee dagen geleden terug in de groepstraining en kreeg van coach Ole Gunnar Solskjaer tegen Brentford zijn eerste kans van het seizoen. Voor Van de Beek is het een jaar dat in het teken zal staan van sportieve revanche, nadat hij afgelopen seizoen nauwelijks in de plannen voorkwam bij de topclub. Van de Beek beleefde het grootste deel van het seizoen vanaf de reservebank.

Van de Beek en United kwamen niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Brentford. Anthony Elangha en Andreas Pereira scoorden voor de Mancunians, Shandon Baptiste en Bryan Mbeumo deden iets terug namens de bezoekers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen