Elia deelt sneer uit na uitspraken Sneijder: "Daar heb ik schijt aan"

28 juli 2021 – Eljero Elia heeft het helemaal gehad met Wesley Sneijder. De middenvelder, die samen met Elia de finale van het WK in 2010 haalde, reageerde in de studio van RTL 7 verbaasd op uitspraken van Elia in de kleedkamer van FC Utrecht, te zien in de Videoland-documentaire No Guts, no Glory.

Elia deelt sneer uit na uitspraken Sneijder: "Daar heb ik schijt aan"

In de zesdelige documentaireserie krijgt Elia het aan de stok met zijn Spaanse ploeggenoot Adrian Dalmau. Elia beweert dat de spits 'geluk heeft dat er een camera is' nadat de spelers het aan de stok hebben gekregen. Sneijder snapt niets van de uitspraken van zijn oud-teamgenoot. "Ik vind dit echt onzin wat er hier gebeurt", aldus Sneijder. "Als je in je emotie zit, moet je het ook gewoon zeggen. Hij gaat zeggen: Je hebt geluk dat die camera er staat. Het moet je niet interesseren wat er dan staat."

Elia reageerde met drie lachpoppetjes op de uitspraken van zijn oud-collega, die de wedstrijd tussen PSV en Galatasaray van een analyse voorzag. Later liet de buitenspeler uitgebreider van zich horen. 'Je kan veel van mij zeggen maar ik ben altijd real en puur en dat weet heel nederland en dat mensen daar niet tegen kunnen heb ik helemaal schijt aan have a nice day', schrijft de aanvaller.

Elia en Sneijder beleefden samen de meest succesvolle periode van het Nederlands elftal van de afgelopen decennia. In 2010 was de finale van het wereldkampioenschap pas het eindstation. Elia is momenteel op een dood spoor beland bij FC Utrecht.

Eredivisie

gerelateerd