Veh zet Ljuboja uit selectie

25 juli 2006, 00:32

Het is pas sinds enkele dagen terug van vakantie, maar Danijel Ljuboja is er nu al in geslaagd om uit de gratie te raken bij VfB Stuttgart-trainer Armin Veh (foto). De spits uit Servië is door de oefenmeester uit de selectie gezet en zal vanaf morgen meetrainen met het tweede elftal. Of de 27-jarige spits terug zal mogen keren in de A-selectie, is twijfelachtig.

Het geschil tussen Ljuboja en Veh dateert eigenlijk al van vorig seizoen. Op de laatste speeldag van de vorige competitie liet de Serviër al weten dat hij eigenlijk wilde vertrekken uit Stuttgart. De spits zou in de belangstelling staan van een aantal Franse ploegen en dat leek hem een stuk aantrekkelijker dan een langer verblijf in Stuttgart.

Deze interesse werd echter niet concreet, waardoor Ljuboja zich deze week gewoon moest melden in Stuttgart. Daar botste hij echter direct met Veh, die hem vervolgens naar het tweede elftal verbannen heeft. Ljuboja hoopt nog steeds op een transfer, terwijl Stuttgart de spits aan zijn doorlopende verbintenis (tot medio 2009) wel houden. De situatie verkeert dus in een soort impasse. Een vertrek lijkt onvermijdelijk, maar geïnteresserde club zullen wel een forse transfersom op tafel moeten leggen. 

Als Stuttgart met geen enkele club overeenstemming weet te bereiken, dan zal Ljuboja komend seizoen zijn wedstrijdjes spelen in het tweede elftal van Stuttgart.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen