Heerenveen: top-zes en Europees overwinteren

25 juli 2006, 00:41

Riemer van der Velde, de aftredende voorzitter van SC Heerenveen, legt de lat voor komend seizoen hoog. De preses vindt dat zijn ploeg zowel nationaal als internationaal een rol van betekenis moet spelen, liet hij weten tijdens de jaarlijkse persdag van Heerenveen.

"Deze selectie beschikt over veel kwaliteit, talent en ervaring", stelt Van der Velde tevreden vast. "We moeten bij de eerste zes eindigen, Europees overwinteren en ver komen in de bekerstrijd. We moeten voetballen als echte kerels, met flair en willen de baas zijn in eigen huis. We willen de mensen het nodige bieden."

Trainer Gertjan Verbeek is niet bang voor het verwachtingspatroon. "De intentie is dat we uitgaan van eigen kracht. We willen attractief voetbal koppelen aan rendement. Deze selectie biedt die mogelijkheid. We hebben verdedigers die ook op het middenveld kunnen spelen, middenvelders die in de aanval kunnen worden ingezet en aanvallers die als middenvelders kunnen functioneren. Door goed gebruik van te maken van de aanwezige kwaliteiten kun je tegenstanders verrassen en dat willen we gaan doen", aldus de oefenmeester op de website van SC Heerenveen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen