'Veranderde' De Ligt met hele selectie Juventus in quarantaine

29 juli 2021, 13:17

Net als alle andere clubs zit Juventus midden in de voorbereiding. Daarbij hebben ze wel een kleine tegenslag gehad, want door een positief coronageval, moet de hele selectie in quarantaine. Hamza Rafia speelt zijn wedstrijden normaal gesproken voor Juventus O23, maar traint mee met het eerste elftal. Hij is positief getest en moet dus in quarantaine.

De quarantaine is overigens niet zo dramatisch als het lijkt. De spelers die negatief testten mogen namelijk wel gewoon door trainen, maar hebben geen enkel fysiek contact meer met de buitenwereld. Zo kan Juventus zich toch nog redelijk voorbereiden op het nieuwe seizoen. De eerste oefenwedstrijd tegen Cesena werd met 3-1 gewonnen, maar de grote namen ontbraken nog in die wedstrijd.

Zaterdag staat het volgende oefenduel op het programma tegen Monza. De sterren zijn inmiddels grotendeels aangesloten bij de selectie, waaronder Matthijs de Ligt. De verdediger kende met Nederland een teleurstellend EK, maar begint vol goede moed én met een nieuwe look aan het nieuwe seizoen. De Ligt heeft zijn haar wat korter en een klein baardje, waardoor hij wat meer op zijn kompaan Leonardo Bonucci lijkt.

Juventus vervolgt de voorbereiding met een zeer interessant affiche. Op 8 augustus neemt het het namelijk op tegen het Barcelona van Ronald Koeman. Hoewel het een oefenduel betreft, worden de eerste contouren zichtbaar van twee Europese grootmachten. Op 22 augustus begint Juve aan de competitie tegen Udinese.

Lees ook: 'De Ligt ziet concurrent vertrekken na domino-effect op transfermarkt'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen