Uitblinkende stagiair derde zomeraanwinst van Fortuna Sittard

29 juli 2021, 16:54   Bijgewerkt: 29 juli 2021, 16:59

Fortuna Sittard heeft woensdag de derde zomeraanwinst gepresenteerd. In navolging van eerder Yigit Emre Celtik en Felix Dornebusch gaat het met de clubloze Arianit Ferati (23), hij was de laatste tijd op proef, opnieuw om een relatief onbekende speler. De Duitse middenvelder heeft de technische staf echter kunnen overtuigen en komt voor twee seizoenen over.

Dat heeft Fortuna Sittard laten weten op de clubsite. "De afgelopen periode is me zeer goed bevallen. Ik ben blij dat ik heb kunnen overtuigen en nu speler van Fortuna Sittard ben", laat hij weten op de clubsite. "Ik zal hard werken om mijn bijdrage te leveren aan het team. Ik kijk er naar uit om de fans binnenkort in het stadion te ontmoeten en voor hun alles te geven."

Eerder stond hij onder contract bij onder anderen Hamburger SV, Fortuna Düsseldorf, Erzgebirge Aue en Waldhof Mannheim, waar zijn verbintenis op het derde niveau van Duitsland afgelopen seizoen afliep. Na een proefperiode van meerdere weken heeft hij bij Fortuna Sittard dus nieuw onderdak gevonden, vooral omdat trainer Sjors Ultee enorm van hem onder de indruk was.

Lees ook: Moeizame voorbereiding bij Fortuna Sittard: Ook Semedo valt weg

Met de drie inkomende transfers heeft Fortuna Sittard weliswaar wat spelers gehaald, maar nog niet van het niveau van vorig seizoen, toen onder anderen Mats Seuntjens, Emile Hansson, Sebastian Polter, Zian Flemming en Ben Rienstra werden gehaald. Deze zomer trokken onder anderen Grégoire Amiot, Leroy George en Michakél Tirpan (was gehuurd) de deur achter zich dicht, waardoor er nog wel enkele versterkingen gewenst zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen