Opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh debuteert, Bannis slachtoffer

29 juli 2021, 18:49   Bijgewerkt: 29 juli 2021, 21:06

Alireza Jahanbakhsh maakt donderdagavond zijn officiële debuut namens Feyenoord. De rechtsbuiten is door Arne Slot in de basis gezet van de wedstrijd voor de voorronde van de Conference League tegen FC Drita. Naoufal Bannis is het kind van de rekening geworden, want Bryan Linssen start als spits. Verder heeft Slot geen wijzigingen doorgevoerd in zijn elftal. 

Helemaal verrassend is de basisplaats van Jahanbakhsh overigens niet, want Slot kondigde al aan dat de aanvaller een helft kon spelen en gezien zijn basisplaats mogelijk langer. In Linssen zag de oefenmeester 'zeker geen' rechtsbuiten, maar bij gebrek aan alternatieven werd hij vorige week wel op die plek geposteerd. Bannis vulde de positie in als spits, maar kon net als de rest van het elftal weinig overtuigen. Ditmaal is Linssen dus de diepe spits, ook boven Robert Bozenik. 

Verder is de opstelling dus onveranderd van Feyenoord, ondanks dat Slot niet echt tevreden was over het duel van vorige week. Over de achterhoede en wat er verdedigend weggegeven was hij dat overigens wel, waardoor Marcos Senesi en Leroy Fer opnieuw het centrale duo vormen. Veel alternatieven heeft Slot overigens niet, al zitten Wouter Burger en Ridgeciano Haps nog wel op de bank.

Lees ook: Slot gaat in op speeltijd Jahanbakhsh en financiële situatie

Op de bank ontbreekt middenvelder Mark Diemers, die mag vertrekken. Christian Conteh, Francesco Antonucci, Lennard Hartjes en Antoni Djibu Milambo zijn onder anderen wel van de partij als reserve op de bank naast Slot.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Fer, Senesi, Malacia; Til, Toornstra, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen