Van Dijk direct met hoofdrol bij rentree bij Liverpool

29 juli 2021, 22:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Virgil van Dijk heeft donderdagavond voor het eerst sinds zijn zware blessure in oktober 2020 minuten gemaakt namens Liverpool. Na een maandenlange revalidatie kwam de Nederlander een klein half uur voor het einde van de oefenwedstrijd tegen Hertha BSC binnen de lijnen. Wel ging hij onderuit met zijn ploeg, ondanks een assist (4-3).

Op het moment dat Van Dijk binnen de lijnen kwam, stonden de Engelsen overigens al met 3-2 achter. Vervolgens zorgde Stevan Jovetic, die ook het derde Duitse doelpunt voor zijn rekening had genomen, voor de vierde treffer van Hertha BSC. Daarbij zag Van Dijk er overigens niet per se goed uit, want hij werd meermaals uitgespeeld door de Servische spits, die fraai afrondde (zie onder).

Toch kwam er ook een positieve hoofdrol voor de invallende Nederlander, want bij de aansluitingstreffer van Alex Oxlade-Chamberlain vlak voor tijd werd een hoge bal richting de aanvoerder van het Nederlands elftal geschoten. Hij kopte de bal vervolgens dusdanig terug uit een hoge voorzet, waarna de Engelsman de afvallende bal hard tegen de touwen kon schieten: 4-3.

Ook Joe Gomez kwam binnen de ploeg bij Liverpool en maakte zo net als Van Dijk zijn rentree. De Engelsman lag eveneens maanden uit de roulatie met een knieblessure en mocht net als Van Dijk voor het eerst minuten maken, waardoor het voor de tweede verdedigers een bijzondere avond werd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen