Trésor strooit met assists én panna bij nederlaag Van den Brom

30 juli 2021 – John van den Brom heeft een verstandige keuze gemaakt door Mike Trésor over te nemen van Willem II. De 22-jarige middenvelder was vrijdagavond de grote uitblinker aan de kant van KRC Genk, maar kon een tweede duel met puntverlies in de competitie niet voorkomen. Oostende won spectaculair met 3-4. Daardoor bivakkeert de kampioenskandidaat na twee ronden in de onderste regionen van België.

Trésor strooit met assists én panna bij nederlaag Van den Brom

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Aan Trésor lag dat bepaald niet. De Belgische middenvelder gaf twee assists, dolde voortdurend met tegenstanders en deelde een fraaie panna uit. Trésor stond als nummer tien geposteerd achter spits Cyriel Dessers, die met een assist eveneens van waarde was. Het bleek echter niet genoeg om opnieuw een harde tik te voorkomen: Oostende stuntte met een 3-4 overwinning.

Genk leek na een halfuur met een 2-0 voorsprong nog hard op weg naar een ruime zege, maar Oostende knokte zich knap terug. Uiteindelijk was het Frederik Jäkel die het lot voor de thuisploeg tien minuten voor tijd bezegelde. Daardoor staat Genk nu op de dertiende plaats, met slechts één behaald punt.

Genk hoopt dit seizoen landskampioen te worden. Afgelopen seizoen bleek Club Brugge uiteindelijk net te sterk, ondanks dramatische prestaties in de kampioenspoule. Genk slaagde er nog in om de grote achterstand te dichten, maar onderling resultaat wees uiteindelijk uit dat Brugge zich de beste van het land mocht noemen.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd