Kramer verkoopt voor eigen veiligheid gouden Rolex

31 juli 2021, 09:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor zijn eigen veiligheid heeft Michiel Kramer zijn gouden Rolex verkocht. Het peperdure klokje ontving hij als aandenken voor de landstitel van Feyenoord in 2017. Een zogenaamde Rolexbende zou de huidige spits van RKC Waalwijk in het vizier hebben gehad. Het horloge met de initialen van Kramer werd recent voor 50.010 euro aangeboden door een juwelier uit Maastricht.

Kramer bevestigt dat hij het aandenken heeft verkocht. "Al een half jaar geleden. Vanwege veiligheidsredenen", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. De 32-jarige Rotterdammer wil er verder niet op ingaan. Het verhaal gaat dat Kramer ontkomen is aan een overval van een Rolexbende, die vorig jaar in april ook René van der Gijp opwachtte. De analist kwam destijds met de schrik vrij.

'Ryan V. uit Ridderkerk, de 21-jarige chauffeur van de horlogebende die werd opgepakt en reeds is veroordeeld tot een jaar cel, bevestigde in de rechtbank dat het drietal ook bij de woning van Kramer in Barendrecht heeft rondgereden. Tot een confrontatie met de oud-Feyenoorder, komend seizoen speler van RKC, is het niet gekomen', schrijft het AD.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen