'Contractstituatie Lautaro Martinez geeft Arsenal sprankje hoop'

31 juli 2021, 10:41

Arsenal heeft een sprankje hoop op de komst van Lautaro Martinez. Vooraanstaande media uit Engeland en Italië brengen de naam van de 23-jarige Argentijn in verband met de Londenaren. De contractsituatie van Martinez bij Internazionale is de aanleiding hiervan.

Het contract van de spits in Milaan loopt over twee seizoenen af. Volgens Sky Sport Italia lopen onderhandelingen over een nieuwe verbintenis stroef. Het kan ertoe leiden dat Martinez nog deze zomer vertrekt bij de kampioen van Italië. Met het huidige contract vangt Inter alleen komende maand de hoofdprijs voor de Zuid-Amerikaan.

Arsenal wordt genoemd als mogelijke nieuwe bestemming. Een transfer naar het Emirates Stadium werd aanvankelijk gezien als onrealistisch, maar volgens The Athletic is de situatie ietwat veranderd. Arsenal en Inter hebben contact over Gunner Hector Bellerin en in die gesprekken zou Arsenal gevraagd hebben naar de beschikbaarheid van Martinez.

Het Engelse medium voegt eraan toe dat een vertrek van Martinez Internazionale meer mogelijkheden geeft om Romelu Lukaku te behouden. Onduidelijk is over Martinez zelf Arsenal ziet zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen