Vertrek Dumfries nabij: back traint op eigen verzoek apart

31 juli 2021 – De kans dat Roger Schmidt ook komend seizoen over rechtback Denzel Dumfries kan beschikken is klein. De verdediger speelde een uitstekend eindtoernooi met het Nederlands elftal en kan rekenen op de nodige interesse van diverse clubs. Om de dynamiek in de selectie van PSV niet te verstoren, traint hij op eigen verzoek individueel.

Vertrek Dumfries nabij: back traint op eigen verzoek apart

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat Dumfries en zijn zaakwaarnemer momenteel met diverse partijen in gesprek zijn. Er is echter nog geen enkel bod dat aan de vraagprijs van PSV voldoet, waardoor van een transfer concreet nog geen sprake is. Zowel het kamp Dumfries als PSV doet geen uitspraken over de clubs, maar het ED weet dat het over Everton en Inter Milaan gaat.

De selectie van PSV bereidt zich op het moment voor op de dubbele ontmoeting met Midtjylland voor de voorronde van de Champions League. Gezien de focus bij Dumfries momenteel ergens anders ligt, heeft hij aangegeven bij de club dat het beter is als hij een individueel schema afwerkt. Voetbaldirecteur John de Jong heeft hem daarvoor een akkoord gegeven.

Lees ook'Malen levert PSV meer op, kans Dumfries-transfer levensgroot'

Als er na het eerste duel met de Deense club nog geen akkoord is, zal PSV Dumfries verzoeken om toch weer aan te sluiten bij het eerste elftal. Tot aan die deadline heeft hij de tijd om uit te kijken naar een andere club. PSV speelt komende dinsdag thuis de eerste wedstrijd en zal exact een week later af moeten reizen naar Denemarken. De vraag is of Dumfries dan nog onder contract staat in Eindhoven.

PSV

gerelateerd