Bolton en Villarreal eens over Sorín

25 juli 2006, 10:06

Bolton Wanderers heeft met Villarreal een akkoord bereikt over een transfersom voor Juan Pablo Sorín. Of de transfer ook daadwerkelijk door zal gaan, valt echter te betwijfelen. De aanvoerder van de nationale ploeg van Argentinië vraagt naar verluidt immers een salaris waarvoor Bolton lijkt te passen.

Volgens de Franse sportkrant l 'Equipe verlangt Sorín een salaris van liefst 233.000 euro per maand en dat is voor Bolton niet te betalen. De transfersom van de Argentijn bedraagt vier miljoen euro, een koopje voor een speler van zijn kaliber. Sorín heeft bij Villarreal nog een contract tot medio 2008, maar na het missen van Europees voetbal moet de ploeg flink snijden in haar kosten. Het salaris van Sorín lijkt hierbij te zwaar op de begroting te drukken.

Villarreal verspeelde afgelopen weekend haar kansen op deelname aan Europees voetbal door in het Intertoto-toernooi onderuit te gaan tegen het bescheiden Maribor. Het ambitieuze Villarreal, dat vorig seizoen nog de halve finale van de Champions League bereikte, lijkt hierdoor financieel ineens in grote problemen te komen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen