NAC Breda test Lanzaat af

25 juli 2006, 10:30

Quido Lanzaat is er niet in geslaagd om een contract af te dwingen bij NAC Breda. De 26-jarige verdediger was de afgelopen dagen op proef in Breda, maar heeft de technische staf niet weten te overtuigen. Lanzaat was de afgelopen seizoenen actief bij het Duitse TSV 1860 München, dat uitkomt in de tweede divisie van het Duitse voetbal.

Lanzaat trainde een aantal dagen mee met de selectie van trainer Ernie Brandt en mocht bovendien meedoen in het oefenduel tegen Steaua Boekarest. Tijdens deze wedstrijd raakte hij geblesseerd, maar dat heeft voor Brandt geen rol gespeeld. "Hij had pech, maar voor die wedstrijd hadden we al besloten dat we hem niet gingen contracteren", zegt de trainer in BN/ De Stem over de voormalig speler van Alemannia Aachen en Borussia Mönchengladbach.

Een andere proefspeler, Clyde Wijnhard, blijft nog wel even bij de Bredase selectie. De aanvaller zou eigenlijk zijn kans krijgen in een oefenduel tegen FC Den Bosch, maar omdat die wedstrijd werd afgelast krijgt de oud-Ajacied een nieuwe kans. Hij mag vanavond meespelen in de wedstrijd tegen het Turkse Gençlerbirligi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen