Debutant Trauner tevreden over Feyenoord: "Het ging oké"

1 augustus 2021, 17:28

Gernot Trauner is redelijk positief gestemd na het teleurstellende resultaat van Feyenoord tegen ADO Den Haag. De gedegradeerde Hagenezen hielden de topclub in 120 minuten op een 1-1 gelijkspel. Trauner is blij dat hij zijn debuut heeft gemaakt en kijkt uit naar de rest van het seizoen.

De Oostenrijker kwam uiteindelijk een uur in actie. "Ik keek er erg naar uit om op het veld te staan met de ploeg", aldus de van LASK Linz overgekomen verdediger tegen ESPN. "Ik ben erg trots dat ik het shirt van Feyenoord heb mogen dragen." Het werd uiteindelijk geen droomdebuut. "Ik denk dat we goed georganiseerd waren en dat het oké ging, maar we kunnen nog wel beter."

Trauner raakt voorlopig nog niet in paniek. "We zijn pas net begonnen aan het nieuwe seizoen, dus het is normaal dat nog niet alles goed gaat. Ook voor mijzelf was het oké, maar kan het nog beter. Ik speelde vandaag voor de eerste keer samen met Marcos Senesi. De coach vraagt ons of wij het spel vanuit achteruit willen organiseren."

De Oostenrijker hoopt Feyenoord dit seizoen aan een goede klassering te helpen. "Het is mijn stijl om vooruit te spelen, dat wil de trainer van mij. Natuurlijk is dat niet altijd mogelijk, zeker als de tegenstander goed georganiseerd is. Maar het voelde geweldig om vandaag mijn debuut te maken", sloot de glunderende Trauner af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen