'Feyenoord wil Veerman halen via spelersruil met sc Heerenveen'

2 augustus 2021, 07:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord hoopt Joey Veerman naar Rotterdam te kunnen halen door middel van een spelersruil. De creatieve middenvelder van sc Heerenveen staat op het lijstje om de selectie van Arne Slot te versterken, maar is vooralsnog volstrekt onbetaalbaar. Daardoor hoopt technisch directeur Frank Arnesen een spelersruil te initiëren.

Dat schrijft De Telegraaf althans. De ochtendkrant spreekt over één of twee spelers die de omgekeerde weg moeten bewandelen om de prijs van Veerman flink te drukken. Op dit moment hangt er nog een kaartje van tien miljoen euro om de nek van de spelmaker, die zelf een overgang naar De Kuip meer dan ziet zitten.

Probleem is dat Feyenoord nog niet eens de helft van het gewenste bedrag kan overmaken naar het Abe Lentra Stadion. Met extra spelers hoopt Arnesen het bedrag te drukken, al worden er geen concrete namen genoemd van spelers die mogen verkassen naar sc Heerenveen. Mark Diemers, Ridgeciano Haps en João Carlos Teixeira mogen in elk geval weg uit De Kuip, maar lijken gezien hun forse salaris niet meteen opties voor de Friezen.

Lees ook: Arnesen: "Veerman naar Feyenoord wordt een moeilijk verhaal"

Veerman baalt in elk geval van de hoge vraagprijs die sc Heerenveen voor hem in petto heeft. Hij zou namelijk meer dan open staan voor een overgang naar de club uit Rotterdam. Arnesen liet eerder weten dat het een moeilijk verhaal wordt om de spelmaker nog te halen, al kon hij een deal nog niet helemaal uitsluiten. Via externe financiers kan er namelijk in deze window nog iets meer mogelijk gemaakt worden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen