Volgt PSV het voorbeeld van Ajax in de Champions League?

3 augustus 2021 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 3 augustus.

Nieuws

Marco Bizot heeft de medische keuring bij zijn toekomstige club Stade Brest al doorstaan, maar moet nog gepresenteerd worden. De Telegraaf melde maandagavond dat het vandaag gaat gebeuren. Niets staat namelijk een transfer van de doelman nog in de weg. Hij levert AZ circa vijf miljoen euro op.

Wedstrijden

PSV – FC Midtjylland (20.00 uur)
Tegen Galatasaray rekende PSV in het Philips Stadion met liefst 5-1 af en daarmee was het tweeluik eigenlijk al beslist. Hoe gaat dat zijn tegen de Deense ploeg FC Midtjylland? Zij rekenden in de vorige ronde af met Celtic na verlenging en wonnen twee van de eerste drie wedstrijden in de nationale competitie. Afgelopen jaar liet Ajax in de Champions League zien hoe je van ze moet winnen: volgen de Eindhovenaren hun voorbeeld?
Volgt PSV het voorbeeld van Ajax in de Champions League?

RC Genk – Shakhtar Donetsk (20.00 uur)
John van den Brom kreeg met Mike Trésor Ndayishimiye en Carel Eiting twee aankopen uit zijn eigen hand, maar tot dusver kan hij in België niet imponeren. In de eerste twee duels pakte de Nederlandse coach slechts één punt, waardoor een goed resultaat tegen Shakhtar Donetsk nodig is om onrust te voorkomen. De Oekraïners staan op zes uit twee en zijn dus wel in een goede vorm. 

Voetbal op tv

20.00 uur: PSV – FC Midtjylland, RTL 7, live verslag van het Champions League-duel
21.40 uur: De Oranjezomer, SBS 6, sporttalkshow

Eredivisie