Kane gooit knuppel in hoenderhoek bij Tottenham en blijft weg

2 augustus 2021 – Harry Kane (28) heeft de knuppel in het hoenderhok gegooid bij Tottenham Hotspur. De aanvaller is maandagochtend na een korte vakantie namelijk niet teruggekeerd bij de Engelse club, terwijl dat wel de afspraak was. De international van Engeland wil deze zomer graag een transfer maken en hoopt zo vermoedelijk het een en ander te provoceren.

Kane gooit knuppel in hoenderhoek bij Tottenham en blijft weg

Manchester City heeft een bod gedaan van naar verluidt 187 miljoen (!) euro, zo schreven The Mirror en The Sun eerder. Met Tottenham Hotspur had Kane een gentleman's agreement dat hij deze zomer mocht vertrekken, maar Spurs betwijfelt die afspraak en wil er vooralsnog niet aan voldoen. Daardoor is er een breuk ontstaan tussen de twee partijen, die met deze actie tot uiting komt. 

Pep Guardiola ziet in de international van Engeland de ideale nieuwe diepe spits, maar Tottenham Hotspur wil hem niet laten gaan. Volgens Sky Sports zou Kane officieel terugkeren na zijn vakantie, maar is hij niet komen opdagen. De spits is niet te zien tijdens de training van de nieuwe coach Nuno Espirito Santo, waardoor er snel weer een nieuw hoofdstuk komt aan het Kane-hoofdstuk.

Lees ook: Dit moet de ongekende voorhoede van Manchester City worden

Premier League

gerelateerd