Feyenoord loot relatief gunstig, Vitesse mogelijk tegen Anderlecht

2 augustus 2021, 14:16

Feyenoord en Vitesse kennen hun route naar de groepsfase van de Conference League. In de loting voor de play-offs, de laatste ronde die overleefd moet worden maar waarvoor beide clubs zich nog wel moeten plaatsen, kwamen respectievelijk IF Elfsborg/Velez Mostar (voor de Rotterdammers) en RSC Anderlecht/FC Laçi (voor de Arnhemmers) uit de kokers.

Feyenoord had Union Berlin een beetje als zwartste scenario voor de loting van de laatste voorronde, waarvoor het zich dus nog wel moet zien te plaatsen. Over twee wedstrijden moet het daarvoor afrekenen met FC Luzern om tegen IF Elfsborg of Velez Mostar te mogen spelen. Daarmee werden naast Union Berlin ook Raków Czestochowa/Rubin Kazan en Hibernian/HNK Rijeka ontlopen en dat lijkt een relatief gunstige loting voor de mannen van Arne Slot.

Voor Vitesse was er op voorhand sowieso veel te vrezen, want de winnaar tussen Spartak Trnava - Maccabi Tel Aviv was by far de simpelste ontmoeting en die kwam niet uit de koker als opponent. Dus moest men vrezen voor clubs LASK Linz, Stade Rennes of dus Anderlecht, die dus aan de formatie van Thomas Letsch werd gekoppeld. Voor de Arnhemmers geldt overigens ook dat eerst met Dundalk FC afgerekend moet worden over twee duels, terwijl de Belgische club dat moet doen met het Albanese FC Laçi, maar wel de torenhoge favoriet daarvoor is.

Lees ook: Ook zware loting AZ: Celtic vermoedelijke opponent

Feyenoord heeft de derde voorronde van de Conference League overleefd door FC Drita over twee duels (0-0, 3-2 winst) te verslaan. Voor Vitesse is deze donderdag het eerste duel in de nieuwe competitie van de UEFA als het dus tegen de Ierse club plaatst. De laatste voorronde wordt afgewerkt op 19 en 26 augustus.

Volledige loting volgt later!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen