'Sevilla hoopt op revelatie Lang, maar wil eerst Idrissi verkopen'

2 augustus 2021 – Noa Lang beleefde een geweldig debuutseizoen bij Club Brugge. Het is de vraag of er nog een tweede jaar aankomt in België, want de aanvaller wordt met meerdere clubs in verband gebracht. Nu zou Sevilla hengelen naar zijn handtekening.

'Sevilla hoopt op revelatie Lang, maar wil eerst Idrissi verkopen'

Dat meldt El Desmarque. De Spaanse subtopper heeft met Suso, Ocampos, Lamela en Idrissi al vier spelers op de vleugels, maar laatstgenoemde mag vertrekken. De aanvaller werd afgelopen winter al verhuurd aan Ajax, maar ook in de Johan Cruijff ArenA moest hij vooral de bank warmhouden. Destijds hoopte de club ook al op een definitieve transfer, maar dat zat er niet in. Ook deze zomer is de wens om de voormalig AZ-speler van de hand te doen. Mocht dat lukken, dan komt Lang dus in beeld.

De buitenspeler vertrok afgelopen zomer bij Ajax, omdat hij in Amsterdam te weinig perspectief op speeltijd zag. In Brugge groeide hij in recordtempo uit tot smaakmaker. Niet alleen van de ploeg, maar zelfs van de competitie. Lang speelde in totaal 38 wedstrijden, waarin hij zeventien keer scoorde en elf keer de aangever was. Die cijfers hebben dus de belangstelling gewekt van Sevilla, terwijl eerder ook Premier League-club Leeds United genoemd werd.

Het Spaanse medium weet overigens niet of de transfer daadwerkelijk rondkomt. Brugge wil namelijk miljoenen verdienen op de vleugelflitser, die voor zes miljoen de overstap maakte van Nederland naar België. Na een jaar wil 'Blauw-Zwart' hem verkopen voor meer dan twintig miljoen euro. Het is echter de vraag of de club uit Andalusië wil en kan voldoen aan dat torenhoge bedrag. Momenteel wordt er nog niet onderhandeld tussen de clubs, maar de interesse is dus wel serieus.

LaLiga

gerelateerd