'Slecht nieuws voor St. Juste? Leverkusen gaat voor PSG-speler'

2 augustus 2021, 17:53

Jeremiah St. Juste werd de afgelopen maand in verband gebracht met Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund, maar één geïnteresseerde club lijkt nu af te vallen. Eerstgenoemde gaat namelijk voor Thilo Kehrer. De verdediger staat onder contract bij Paris Saint-Germain, maar kan daar niet rekenen op veel speeltijd.

De Duitser was al reserve in de Franse hoofdstad, maar dit seizoen lijkt hij nog minder kans te maken op minuten. De ambitieuze club heeft met Sergio Ramos een nieuwe mandekker aangetrokken, terwijl de onomstreden Marquinhos en Presnel Kimpembe blijven. Leverkusen hoopt daarvan te profiteren en heeft de gesprekken volgens RMC Sport geopend. Eerder bereikten de clubs al een akkoord over linksback Mitchel Bakker, die de Parijzenaars inruilden voor een Bundesliga-avontuur.

Het is een hard gelach voor St. Juste, die afgelopen seizoen indruk maakte bij FSV Mainz 05. Hij speelde zich in de kijker bij meerdere Bundesligaclubs en mocht ook aansluiten bij het Nederlands elftal. Daar viel hij af richting het Europees kampioenschap, maar voor de voormalig verdediger van sc Heerenveen en Feyenoord was het een mooie beloning. Nu Leverkusen de voorkeur geeft aan de PSG-verdediger blijft Borussia Dortmund nog wel over. Het is echter al een paar weken stil, waardoor het maar de vraag is hoe serieus de interesse is.

Mainz zal St. Juste niet zonder slag of stoot laten gaan. Naar verluidt verlengt de Duitse club een bedrag van circa twintig miljoen euro voor de verdediger, die nog een tweejarig contract heeft. In twee seizoenen kwam hij tot 57 wedstrijden in de Bundesliga. Het afgelopen voetbaljaar miste hij slechts twee duels. Het is dus nog de vraag of die uitstekende ontwikkeling hem een transfer opleveren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen