Politie maakt excuses na Hoefdraad-nieuws: "Heel erg vervelend"

2 augustus 2021 – Jergé Hoefdraad is niet overleden, zo laat de Politie Eenheid Amsterdam via Twitter weten. Eerder op de dag werd naar buiten gebracht dat de voormalig profvoetballer om het leven was gekomen. Zondagochtend werd hij neergeschoten in Amsterdam-Zuidoost.

Politie maakt excuses na Hoefdraad-nieuws: "Heel erg vervelend"

Nu maakt de politie via Twitter excuses aan de familie van Hoefdraad en wordt er gemeld dat hij in 'zeer kritieke toestand' in het ziekenhuis ligt. 'Tot onze spijt is vanmiddag ten onrechte het bericht gemeld van overlijden van het 35-jarige slachtoffer van het schietincident op de Stekkenbergweg. Hij ligt in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis. We betreuren dit zeer en bieden onze excuses aan aan zijn familie', valt te lezen op het Twitteraccount van de politie.

Lees ook: Politie komt met update: neergeschoten Hoefdraad (35) leeft nog

"Heel erg vervelend dit. We hebben het rechtgezet en bieden excuses aan de nabestaanden aan", zegt een woordvoerder tegenover De Telegraaf. Hoe het foute nieuws de wereld in is gebracht, is onbekend. Officieel is nog niets bekend over het schietincident, maar het medium weet dat Hoefdraad een ruzie wilde sussen. Dat pakte dus compleet verkeerd uit, met alle gevolgen van dien. Hij zou in zijn hoofd geraakt zijn en vecht nu dus tegen zijn leven in het ziekenhuis.

Eredivisie

gerelateerd