'Spitsenzoektocht brengt Feyenoord bij Spaans talent'

3 augustus 2021, 09:00

Feyenoord is in de zoektocht naar een spits uitgekomen bij de twintigjarige Raúl García de Haro. Dat schreef het Spaanse Mundo Deportivo maandagavond. De spits van Real Betis weigerde bij zijn huidige club een nieuw contract te tekenen, wat een vertrek aannemelijk maakt. 

Volgens het Spaanse medium is Feyenoord een van de clubs die de ontwikkelingen rond Raúl García op de voet volgen. Ook Almería, Las Palmas en Leganés, alle drie uitkomend op het tweede niveau van Spanje, worden genoemd. Vooralsnog heeft García bij Betis nog wel een contract tot medio 2023.

De onvrede van García zit hem in het gebrek aan speeltijd dat hij deze voorbereiding kreeg van trainer Manuel Pellegrini. Ook vorig seizoen was de jonge spits nog veroordeeld tot het spelen van wedstrijden op het derde niveau met het B-elftal van de club. Wel werd hij daar clubtopscorer met dertien goals (en één assist) in 23 duels. 

Met het vertrek van Nicolai Jørgensen zijn de opties van Arne Slot in de spits beperkt. De jonge Robert Bozeník (21) en Naoufal Bannis (19) zijn de overgebleven spitsen, met vleugelaanvallers Bryan Linssen en Luis Sinisterra als noodoplossingen. Joshua Zirkzee werd als optie genoemd, maar de Rotterdammers zagen hem deze week voor Anderlecht kiezen. Andraz Sporar van Sporting Portugal zou wel [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/388411/feyenoord-doet-tweede-poging-voor-sporting-portugal-spits/,_blank,nog steeds een optie zijn]. 

Lees ook: SC Heerenveen ziet niets in Veerman-ruildeal met Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen