Kan Ajax Ten Hag in de laatste test wel overtuigen?

4 augustus 2021, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 4 augustus.

Wedstrijden

Spartak Moskou - SL Benfica (19.00 uur)

Na de knappe zege van PSV in het eerste affiche met FC Midtjylland mogen de Eindhovenaren voorzichtig gaan hopen op een plek in de laatste voorronde. De loting van afgelopen maandag wees al uit dat de winnaar van het tweeluik tussen Spartak Moskou en SL Benfica daarin de tegenstander zal zijn. Genoeg reden dus om het duel met extra belangstelling te volgen.

RB Salzburg - FC Barcelona (19.00 uur)

Hoewel veel basiskrachten nog ontbreken, kent Ronald Koeman tot dusver een prima voorbereiding met FC Barcelona. Dat geldt ook voor aanwinst Memphis Depay, die in zijn eerste twee wedstrijden veel indruk maakte. Hij scoorde twee keer en bleek het op het veld goed te kunnen vinden met Antoine Griezmann. Laat hij dat ook tegen RB Salzburg weer zien? 

Ajax - Leeds United (20.00 uur)

"Wat ik echt goed vond? Niets eigenlijk. We zaten geen moment lekker in de wedstrijd." Erik ten Hag was kritisch na het 1-1 gelijkspel van Ajax in de oefenwedstrijd tegen RB Leipzig. Tegen Leeds United zal zijn ploeg hem wel moeten overtuigen, want het is de laatste test voor het echte werk begint voor Ajax. Zaterdag staat het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV al op het programma...

Lees ook: Ten Hag uit zorgen over deel Ajax-selectie: "Niet klaar voor PSV"

Voetbal op tv

13.45 uur: Ajax - Leeds United (eerste duel), Ziggo Sport - live verslag van het oefenduel

19.00 uur: RB Salzburg - FC Barcelona, ESPN - live verslag van het oefenduel

20.30 uur: Valencia - AC Milan, ESPN 2 - live verslag van het oefenduel

20.00 uur: Ajax - Leeds United (tweede duel), Ziggo Sport - live verslag van het oefenduel

21.35 uur: De Oranjezomer, SBS 6 - sporttalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen