Droomstart Ramalho: "In de vakantie flink doorgewerkt"

3 augustus 2021, 11:55

Na de overtuigende zege op Galatasaray (7-2 over twee wedstrijden) staat vanavond voor PSV de eerste ontmoeting met volgende tegenstander FC Midtjylland op het programma. Over de basisplaats van nieuweling André Ramalho bestaat daarbij weinig twijfel. De Braziliaan heeft in korte tijd zijn waarde voor de Eindhovenaren bewezen.

"Ik had vanaf het eerste moment een goed gevoel", antwoordde de van RB Salzburg overgekomen Ramalho toen de NOS zijn goede start opmerkte. "Ik heb in de vakantie flink doorgewerkt om hier gelijk een goede indruk te maken. Maar ik kan het niet alleen: het komt ook door de rest van het team. Zij zorgen er ook voor dat ik het goed kan doen."

Ook Roger Schmidt, met wie Ramalho ook bij Bayer Leverkusen en RB Salzburg al samenwerkte, is daarbij belangrijk. "De trainer vraagt veel van mij. Dat is goed. Ik weet wat hij van me verwacht en weet precies hoe hij wil spelen: heel agressief en altijd met de oplossing naar voren. Hij wil dat ik als ervaren speler van achteruit leiding geef aan het team."

Vanavond speelt Ramalho in de voorronde van de Champions League zijn derde officiële duel namens PSV. Om 20.00 uur trappen de Eindhovenaren af voor de eerste van de twee duels tegen het Deense FC Midtjylland. De ploeg van Schmidt opent het tweeluik met de thuiswedstrijd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen