Senesi waarschuwt: "Niet vergeten dat je van Feyenoord komt"

3 augustus 2021, 12:16

Marcos Senesi bereidt zich met Feyenoord voor op de volgende voorronde van de Conference League, waarin het Zwitserse FC Luzern de tegenstander is. In aanloop naar dat duel stond de Argentijn Feyenoord TV te woord. Dat deed hij voor het eerst in het Engels, want na twee jaar in Nederland heeft hij die taal inmiddels onder de knie. 

"Toen ik naar Rotterdam kwam, sprak ik bijna geen Engels", vertelde Senesi. "Ik heb lessen genomen, maar door corona moest ik daarmee stoppen. Ik ben toen gewoon gaan proberen Engels te praten en ik denk dat het zo gelukt is. Het belangrijkste is dat mensen me begrijpen en ik denk dat dat al een stuk beter gaat."

In het Engels communiceert hij ook met zijn nieuwe partner achterin, Gernot Trauner, met wie hij in het oefenduel tegen ADO Den Haag (1-1) voor het eerst samenspeelde. "Het was maar dertig minuten, maar we hebben met elkaar gepraat over hoe we samen moeten spelen. Hoe meer wedstrijden we samen spelen, hoe beter we elkaar zullen leren kennen."

FC Luzern

Aanstaande donderdag zullen de twee opnieuw naast elkaar staan. Dan speelt Feyenoord in Zwitserland de eerste wedstrijd in het tweeluik tegen FC Luzern. Daar treft hij onder meer oud-ploeggenoot Jordy Wehrmann, die deze zomer Rotterdam verruilde voor Luzern, waar hij vorig seizoen al op huurbasis speelde. 

"Ik heb het er een beetje met hem over gehad en hij had het naar zijn zin daar", vertelde Senesi. "Ik ben blij dat hij een club heeft gevonden waar hij gelukkig is. Over de wedstrijd heb ik hem nog niet gesproken, misschien een van mijn teamgenoten wel. Hij moet niet vergeten dat hij van Feyenoord komt en het dus rustig aan moet doen", sloot de verdediger lachend af. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen