'Sporting-spits heeft voorkeur voor Feyenoord, club wacht af'

3 augustus 2021, 13:46

Als het aan Andraz Sporar zelf ligt, wordt hij de nieuwe spits van Feyenoord. De aanvaller van Sporting Portugal zou een nadrukkelijke voorkeur hebben voor een transfer naar Rotterdam. Feyenoord zelf wil de ontwikkelingen op de transfermarkt afwachten voor het een beslissing neemt. 

Dat meldde Feyenoord Transfermarkt dinsdagmiddag op Twitter. Volgens het doorgaans betrouwbare kanaal heeft de spits zijn voorkeur voor Feyenoord inmiddels aangegeven bij de clubleiding van Sporting. Hij zal echter de beslissing van de Rotterdamse leiding af moeten wachten. Bekend is dat de club niet veel te besteden heeft op de transfermarkt.

Eerder deden Portugese media al melding van de Rotterdamse interesse in Sporar. Volgens Récord had Feyenoord in eerste instantie al een bod gedaan van vier miljoen euro. Dat eerste bod werd afgewezen, waarna Frank Arnesen volgens A Bola bereid was iets omhoog te gaan: 4,5 miljoen euro plus bonussen. In hoeverre deze berichten kloppen, is gezien de financiële situatie van de club nog maar de vraag. Dat de spits op het lijstje staat bij de club, lijkt echter zeker.

De 27-jarige Sporar transfereerde in februari 2020 naar Portugal, maar kon het daar nooit echt waarmaken. Het afgelopen halfjaar verhuurde Sporting hem aan SC Braga, waar hij iets meer speelde (zestien wedstrijden, waarvan twaalf invalbeurten), maar nog steeds slechts drie keer scoorde. Zijn beste statistieken legde de Sloveen af bij Slovan Bratislava, waar hij twee seizoenen op rij bijna één op één liep. Eerder speelde Sporar ook voor onder meer FC Basel en Arminia Bielefeld. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen