Hahn kan terug naar Eredivisie, Hyballa geeft Nederlander kans

3 augustus 2021, 16:01

Go Ahead Eagles hoopt Warner Hahn (29) terug te halen naar de Eredivisie voor het komende seizoen. De gepromoveerde club zoekt na het vertrek van clean sheet-koning Jay Gorter een nieuwe doelverdediger en is daarbij uitgekomen bij de transfervrije goalie. Zijn contract is afgelopen bij Anderlecht en zou zelf ook open staan voor een avontuur in Deventer.

Dat schrijft Voetbal International althans. Hahn had een contract bij Anderlecht voor een half jaar, maar kwam voor de Belgische club uiteindelijk niet in actie achter Timon Wellenreuther, Hendrik van Crombrugge en de jonge Nederlander Bart Verbruggen. Eerder was hij actief bij FC Dordrecht, Feyenoord, PEC Zwolle, Excelsior en sc Heerenveen.

Deze zomer was Hahn namens Suriname betrokken bij de Gold Cup, maar lijkt toch terug te keren in Nederland. Bij zijn vertrek bij sc Heerenveen hoopte Hahn vurig op een avontuur in het buitenland, maar dat lijkt met zijn periode bij Anderlecht maar kortstondig te zijn. Job Schuurman en Andries Noppert zijn de andere keepers in de A-selectie van Kowet.

Hyballa heeft Ten Hove (23) op proef

Peter Hyballa staat flink onder druk bij Esbjerg fB, waar het de laatste weken behoorlijk onrustig was. Wel krijgt de Duitse oefenmeester mogelijk de beschikking over een nieuwe keeper. De bij Feyenoord vertrokken Ramón ten Hove is namelijk op proef bij de Deense club. Aangezien hij transfervrij is, kan de tweededivisionist hem gratis inlijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen