Cristiano Ronaldo is wél klaar voor een weerzien met Messi

3 augustus 2021, 17:43

Cristiano Ronaldo (36) maakt zich mogelijk op voor een weerzien met Lionel Messi. De Portugese superster heeft zich bij Juventus in de voorbereiding weer bij de A-selectie gevoegd die komend weekend de Trofeu Joan Gamper speelt tegen FC Barcelona. Als zijn eeuwige concurrent dan ook van de partij is, staan ze tegenover elkaar, al is die kans niet zo groot meer.

Het wordt voor de Portugese vedette na zijn vakantie zijn eerste wedstrijd in de voorbereiding met Juventus. Zonder inbreng van Ronaldo werden Cesena (3-1) en Monza (1-2) al verslagen door de Oude Dame. Matthijs de Ligt deed alleen in laatstgenoemd duel mee bij de selectie van Massimiliano Allegri, die afgelopen zomer na twee jaar afwezigheid terugkeerde als hoofdcoach. 

Ronaldo zal zondagavond in de selectie zitten van Juventus, dat op bezoek komt bij FC Barcelona voor de Trofeu Joan Gamper. Het oefentoernooi is er sinds 1966 elk jaar in de voorbereiding van de Catalanen. Liefst 43 keer wonnen de Blaugranas het vriendschappelijke treffen. Afgelopen seizoen werd Elche verslagen door een goal van Antoine Griezmann (1-0).

Lees ook: Messi lijkt bij FC Barcelona te blijven: "Ik droom elke nacht"

Bij die editie had Messi nog een basisplaats, maar de kans dat hij komend weekend te zien is, is bijzonder klein. Hoewel hij eigenlijk maandag (gisteren) zou terugkeren van vakantie, is dat nog niet gebeurd. Er is een principe-akkoord tussen beide partijen, maar de financiering is nog niet rond bij FC Barcelona. Tot die tijd geniet Messi vakantie en van hem doken dinsdag nog video's op dat hij op een boot zit. De kans op speeltijd komend weekend lijkt dan ook heel klein.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen