Chaos rondom opstelling uitgeklede PSV-opponent FC Midtjylland

3 augustus 2021, 19:07

Er is dinsdagavond onrust ontstaan rondom de opstelling van PSV-opponent FC Midtjylland. De Deense ploeg kampte al met een corona-uitbraak en daardoor had het al melding gemaakt van drie afwezigen. Op de wedstrijddag bleek echter ook Daniel Høegh toch positief te zijn getest en kwam er voor Juninho plots een schorsing.

Daardoor waren er verschillende opstellingen in omloop voor het duelin de voorronde van de Champions League. FC Midtjylland had bijvoorbeeld Juninho nog 'gewoon' in de basis staan op de clubkanalen, maar moest al snel melding maken van het feit dat hij toch afwezig was. Dat was overigens niet vanwege corona, maar door een schorsing. De FIFA heeft eerder vandaag (dinsdag) uitspraak gedaan in een zaak waar hij bij was betrokken en schorste de verdediger voor liefst zes duels.

Die straf is ook bindend bij de UEFA, die hem overigens niet in de opstelling had staan op haar website. Daardoor ontbreken er bij de Deense opponent van PSV nogal wat spelers, want eerder werden Pione Sisto, Henrik Dalsgaard en Nicolas Madsen al positief getest op corona. Daardoor is de Deense ploeg drie normaliter basisverdedigers en haar sterspeler kwijt.

Hoe de opstelling van de Denen er in de praktijk uit gaat zien, is moeilijk om in te schatten. Het zou kunnen dat de vaste 3-4-3-formatie door alle veranderingen losgelaten moeten worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen