Japan
0 – 0
Kroatië

Heel mooie uitverkiezing voor Ajax-middenvelder Alvarez

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 augustus 2021 – Édson Alvarez (23) heeft een fraaie onderscheiding ontvangen voor zijn goede spel tijdens de Gold Cup. De middenvelder annex verdediger van Ajax is gekozen tot het beste elftal van het Zuid-Amerikaanse toernooi, waarin hij met Mexico de finale verloor van Amerika (0-1).

Heel mooie uitverkiezing voor Ajax-middenvelder Alvarez

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In de finale gaf de Ajacied wel de vrije trap weg waaruit linksback Miles Robinson, die overigens ook staat geposteerd in het elftal van het toernooi, de winnende bal binnenkopte. Desondanks wordt Alvarez dus wel gezien als een van de steunpilaren van het sterke Mexico en ging bovendien met een Frenkie de Jong-achtige dribbel viral.

Alvarez stond tijdens het toernooi bij alle wedstrijden aan de aftrap namens Mexico en werd alleen in de kwartfinale tegen Honduras negen minuten voor het einde gewisseld bij een 3-0 voorsprong. De 43-voudig international van Mexico pakte twee gele kaarten op de Gold Cup: in het openingsduel en in de na verlenging verloren finale tegen Amerika.

Bekijk ookAlvarez schlemiel bij Gold Cup-winst Verenigde Staten

Team van het toernooi op de Gold Cup: Turner (Amerika); Lowe (Jamaica), Shaq Moore (Amerika), Édson Alvarez (Mexico), Miles Robinson (Amerika); Tajon Buchanan (Canada), Celso Borges (Costa Rica), Héctor Herrerra (Mexico); Al Moez Ali (Qatar), Rogelio Funes Mori (Mexico) en Akram Afif (Qatar)

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd