'West Ham wil Engelse kwelgeest'

25 juli 2006, 11:48

West Ham United gaat een poging wagen op Ricardo, de man die zich zowel in 2004 als in 2006 ontpopte tot dé kwelgeest van de Engelse nationale ploeg, binnen te halen. Volgens het Engelse Sky Sports heeft de ploeg een bod van vijf miljoen euro uitgebracht op de Portugese doelman, die tijdens het afgelopen WK drie Engelse strafschoppen stopte.

De 30-jarige Ricardo heeft nog een doorlopend contract bij Sporting Lissabon, waardoor West Ham er een hele kluif aan zal krijgen om de sluitpost los te weken. Ricardo moet bij West Ham de concurrentie aangaan met Roy Carroll, die in het verleden onder meer uitkwam voor Manchester United. Vorig seizoen was Shaka Hislop reservedoelman van de Britse club, maar de doelman van Trinidad & Tobago is vertrokken naar de Amerikaanse competitie. 

Tijdens het afgelopen WK werd Ricardo verkozen tot één van de beste doelmannen van het toernooi. In totaal kreeg hij slechts twee doelpunten tegen, waarvan één vanaf elf meter. Tijdens het EK van 2004 baarde hij opzien door met zijn blote handen twee Engelse strafschoppen te stoppen. Bovendien schoot hij vervolgens zelf de winnende penalty binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen