'Ihattaren-bod ligt alleen bij Raiola, PSV wil hoge clausules'

3 augustus 2021 – Mohamed Ihattaren (19) is weliswaar heel hard op weg naar de uitgang bij PSV, maar een concreet bod voor hem is nog niet binnengekomen bij zijn huidige werkgever. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou weliswaar wél al concrete biedingen hebben, maar die zijn nog niet doorgedruppeld. Een bliksemvertrek lijkt dan toch nog niet aan de orde. 

'Ihattaren-bod ligt alleen bij Raiola, PSV wil hoge clausules'

Dat schrijven het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Ihattaren wil weg bij PSV en PSV wil het talent dolgraag van de hand doen in de zomer. 'Dat PSV Ihattaren deze window wil verkopen is duidelijk. Dat clubs zich hebben gemeld bij Raiola ook, maar PSV ontving van geen enkele club een concreet bod', schrijft VI over de situatie van de voetballer, die duidelijk gebroken heeft met de club. Ondanks dat hij met goede moed aan het nieuwe seizoen begon, was er alweer snel onvrede met trainer Roger Schmidt en na de ziekmelding van het talent, was een breuk onafwendbaar. 

Het weekblad kwam eerder op de dag met het nieuws dat Ihattaren heel dicht bij een vertrek was. Alleen 'de laatste details' zouden nog moeten worden afgerond, maar als PSV nog géén bod ontvangen heeft, dan zal het in elk geval nog wel even duren. Want ondanks dat Ihattaren mag vertrekken, zal dat niet zonder slag of stoot gebeuren: de voorwaarden moeten wel gunstig zijn.

Lees ook: 'Ihattaren bijna weg bij PSV: laatste details worden nog afgerond'

'Een stap naar OGC Nice wordt sowieso niet verwacht', schrijft het ED. 'Hij mag nu wel echt weg. PSV probeert zoveel mogelijk uit een transfer te halen en een hoge doorverkoop te bedingen. Dat levert geld op als Ihattaren elders 'ontploft'.' AS Monaco zou een van de andere geïnteresseerde clubs zijn voor de PSV'er, maar concreet is een bod nog niet bevestigd. Ook vanuit Italië zou er belangstelling zijn voor Ihattaren. 

PSV

gerelateerd