Indrukwekkend PSV maakt indruk en kan aanval op Ajax openen

4 augustus 2021, 00:30   Bijgewerkt: 3 augustus 2021, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 3 augustus.

PSV imponeert weer in eigen huis en declasseert FC Midtjylland

PSV staat al met een been in de volgende voorronde van de Champions League na een klinkende overwinning op FC Midtjylland. In het Philips stadion speelde PSV in de eerste helft drie doelpunten klaar en gaf vervolgens die 3-0 stand niet meer uit handen, al vergat het nog verder uit te lopen bij de Denen. Volgende week mogen ze het klusje klaren in Denemarken.

"PSV gaat het Ajax erg lastig maken, ben benieuwd waar ze staan"

PSV maakte ontzettend veel indruk in de eerste drie officiële wedstrijden van dit nog jonge seizoen. De ploeg van Roger Schmidt won tweemaal van Galatasaray en rekende dinsdagavond ook overtuigend af met FC Midtjylland (3-0). Analist Wesley Sneijder denkt dat de Eindhovenaren het kampioen Ajax veel moeilijker gaan maken dan het vorige seizoen in de Eredivisie.

'Ihattaren-bod ligt alleen bij Raiola, PSV wil hoge clausules'

Mohamed Ihattaren (19) is weliswaar heel hard op weg naar de uitgang bij PSV, maar een concreet bod voor hem is nog niet binnengekomen bij zijn huidige werkgever. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou weliswaar wél al concrete biedingen hebben, maar die zijn nog niet doorgedruppeld. Een bliksemvertrek lijkt dan toch nog niet aan de orde 

'Onana 'naait' Ajax en Lyon en wacht met handtekening'

De transfersoap rondom André Onana (25) heeft opnieuw een nieuwe wending gekregen. Er leek afgelopen weekend een akkoord tussen alle partijen te komen, maar ditmaal heeft de Kameroener zelf voor een kink in de kabel gezorgd. Hij zou overwegen om toch niet al deze zomer een transfer te maken. Hij is naast een spits en linksback het belangrijkste transfertarget van trainer Peter Bosz.

Feyenoord kan Zirkzee definitief vergeten na telefoontje Kompany

Feyenoord kan de komst van Joshua Zirkzee (20) definitief vergeten. De talentvolle aanvaller wordt het komende seizoen namelijk verhuurd aan Anderlecht. De Belgische topclub heeft bij de deal overigens geen optie tot koop bedongen bij eigenaar Bayern München, dat hem het afgelopen half jaar nog bij Parma stalde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen