Telegraaf: Antony wél te koop, voor 60 miljoen euro

4 augustus 2021 – Ajax zou wel degelijk bereid zijn mee te werken aan een transfer van Antony. De Braziliaanse aanvaller wordt begeerd door Bayern München, maar technisch directeur Marc Overmars verklaarde dat de buitenspeler deze zomer niet te koop is. Volgens De Telegraaf rijmt dat echter niet met de opvatting van de Amsterdammers.

Telegraaf: Antony wél te koop, voor 60 miljoen euro

Bij Ajax is volgens de krant namelijk iedereen te koop, mits het juiste bedrag wordt betaald. Bayern München was volgens Duitse geruchten bereid een bedrag rond de dertig miljoen euro te betalen, maar daar wil Ajax niet mee akkoord gaan. Gezien zijn langdurige contract (tot 2025, red.) en zijn stormachtige ontwikkeling zou de club minstens het dubbele verwachten: rond de zestig miljoen euro.

Dat lijkt Bayern München wat te gortig te worden, aangezien dertig miljoen euro al aan de hoge kant is voor de financieel getroffen topclub. Ajax zal daarom ook komend seizoen waarschijnlijk over de Braziliaan kunnen beschikken. De linkspoot, die met de olympische ploeg strijdt om een gouden medaille op de Spelen in Tokio, heeft er met Steven Berghuis een geduchte concurrent bij gekregen.

Het duo hoeft waarschijnlijk geen rekening te houden met concurrentie van David Neres. De buitenspeler is op de verlanglijst van clubs uit Engeland verschenen en maakt naar verwachting nog eind deze maand een transfer. Ook voor Neres hoopt Ajax uiteraard een miljoenenbedrag te ontvangen.

Ajax

gerelateerd