Go Ahead presenteert Hahn op ludieke wijze: "No keeper no glory"

4 augustus 2021 – Go Ahead Eagles heeft Warner Hahn gestrikt als nieuwe doelman. De 29-jarige sluitpost heeft een eenjarig contract ondertekend bij de promovendus en is de opvolger van de naar Ajax vertrokken Jay Gorter. De Deventenaren hebben de komst van de nieuwe keeper op ludieke wijze aangekondigd.

Go Ahead presenteert Hahn op ludieke wijze: "No keeper no glory"

Met een verwijzing naar de documentaires van Feyenoord en FC Utrecht presenteerde Go Ahead de nieuwe keeper ook met een trailer van een nieuwe serie. Go Ahead kon profiteren van zijn transfervrije status. "Ik denk niet dat we komend seizoen zo vaak de nul gaan houden als afgelopen seizoen", zegt hij met een knipoog op de clubwebsite. "Jay heeft natuurlijk heel goede wedstrijden gekeept en ook verdedigend stond het goed. Aan ons nu de taak dat vast te houden met het hele team."

Hahn stond afgelopen seizoen als reservekeeper onder contract bij het Belgische RSC Anderlecht. In Deventer gaat hij weer op zoek naar speeltijd. Eerder was hij doelman van  PEC Zwolle, Feyenoord, SC Heerenveen, Excelsior en FC Dordrecht. Hahn is bovendien zevenvoudig international van Suriname en keepte onlangs nog op de Gold Cup.

Go Ahead verzekerde zich van een topfitte doelman. "Waar de meeste spelers misschien vakantie hebben gehad, was ik de afgelopen maanden volop bezig met Suriname in de WK-kwalificatie en Gold Cup. Ik heb niet veel vrij gehad, maar lekker gespeeld en getraind. Ik ben heel erg fit en heb echt zin om te beginnen bij Go Ahead Eagles."

Eredivisie

gerelateerd