Booy brengt goed nieuws: "Optimistisch gestemd over herstel"

4 augustus 2021, 18:39

Het gaat de goede kant op met Foeke Booy nadat hij begin juli werd getroffen door een herseninfarct. De technisch directeur van SC Cambuur is sneller dan verwacht ontslagen uit het revalidatiecentrum. Op de website van zijn werkgever vertelde Booy zelf meer over zijn toestand. 

"In de eerste plaats ben ik enorm dankbaar voor de uitstekende medische zorg en de vele hartverwarmende reacties die ik heb mogen ontvangen", begon Booy. "Dat heeft zowel mij als mijn gezin ontzettend veel goed gedaan. We voelen ons enorm gesteund door iedereen bij en rond SC Cambuur, alle mensen uit het voetbal, familie, vrienden en bekenden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te kunnen bedanken, maar weet dat we alle berichten en attenties heel erg waarderen."

Na het 'voorzichtig goed nieuws' dat de club een maand geleden bracht, kwam Booy nu voor het eerst zelf met een update. "Voor wat betreft mijn herstel zijn de artsen en ik optimistisch gestemd. Voorlopig neem ik nog even mijn tijd en doe ik het rustig aan, zodat ik uiteindelijk weer verder kan bouwen aan de prachtige club die we nu al zijn."

Booy is sinds 2018 de technisch manager van SC Cambuur en droeg in die periode bij aan promotie naar de Eredivisie. Vermoedelijk zal het nog even duren voor hij zijn werkzaamheden weer oppakt. Financieel directeur Gerald van den Belt neemt voorlopig de honneurs waar. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen