Wehrmann treft oude club: "Ze vragen mij veel over Feyenoord"

4 augustus 2021 – Jordy Wehrmann kijkt ernaar uit om met het Zwitserse FC Luzern tegen Feyenoord te spelen. Afgelopen zomer verruilde hij de Rotterdamse club voor Luzern, waar hij afgelopen halfjaar al op huurbasis speelde. "Ik heb alleen maar leuke reacties gehad", vertelde de 22-jarige middenvelder over de aanstaande ontmoeting met zijn oude club.

Wehrmann treft oude club: "Ze vragen mij veel over Feyenoord"

"Dat we Feyenoord hebben geloot, is alleen maar mooi", begon Wehrmann in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik zat de loting live te kijken en belde gelijk mijn vader op toen ik Feyenoord zag staan." Ook met zijn oude ploeggenoten had hij even contact. "Toen ik afscheid nam had ik al gezegd: ik zie jullie snel. Dat dat uiteindelijk werkelijkheid wordt, is alleen maar leuk."

Wel waarschuwde Wehrmann zijn oude werkgever voor een 'zware wedstrijd'. "Wij hebben een ploeg die veel energie en strijd in de wedstrijd legt. Daarbij willen we ook graag voetballen. Dat zie je in Zwitserland iets minder, maar wij hebben een voetballend ingestelde trainer. We zijn sowieso gebrand, dat merkte ik ook aan de groep. Ze vragen mij veel over Feyenoord."

Zijn kennis over de club deelde Wehrmann ook met de trainer van Luzern. "Hij vroeg wat voor ploeg het is, welke spelers veel kwaliteit hebben en een wedstrijd kunnen beslissen en waar ik denk dat de kansen liggen voor ons. De trainer bepaalt de opstelling en de tactiek, maar waar ik kan helpen met wat inside information doe ik dat graag."

Wehrmann vertelde dat bij de club erg wordt opgekeken tegen Feyenoord. "Ze vinden Feyenoord een grote club. Dat merkte ik toen ik hierheen kwam al aan hoe er over de club gesproken werd", bevestigde Wehrmann. "Ze zijn heel gemotiveerd en willen zich graag meten met Feyenoord. We gaan er alles aan doen om het ze zo moeilijk mogelijk te maken."

Lees ook: Senesi waarschuwt: "Niet vergeten dat je van Feyenoord komt"

Feyenoord

gerelateerd