Klaassen: "Het lijkt net alsof Berghuis hier al jaren speelt"

5 augustus 2021, 07:43

De reacties over de eerste weken van Steven Berghuis als Ajacied zijn positief. Berghuis werd woensdag in de Johan Cruijff ArenA met gejuich verwelkomd. Ajax oefende gisteren tegen Leeds United. "Hij werd met heel veel applaus ontvangen en zo hoort het ook", zegt Davy Klaassen

Volgens Davy Klaassen is de oud-aanvoerder van Feyenoord een 'heel leuke jongen'. "En hij maakt een prima indruk. Ik denk dat Steven zich heel erg goed heeft ingeleefd in het team. Het lijkt alsof hij hier al jaren speelt", aldus Klaassen tegenover De Telegraaf. Tijdens het afgelopen EK probeerde Klaassen Berghuis te overtuigen voor Ajax te kiezen. "Ja, ik probeerde hem naar Ajax te duwen, omdat hij onze groep sterker maakt."

Lees ook: Ajax wint ruim van Leeds en lijkt nu wél klaar voor PSV

"Het is niet zo dat Daley Blind en ik elke dag even met hem zijn gaan zitten, maar vanaf het moment dat het een beetje concreet begon te worden, maakten we er geintjes over. En hij vroeg ook dingen aan ons. Daarin probeerden we hem te helpen en informatie te geven, waarop hij zijn keuze kon baseren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen