'Kogel door kerk: Grealish duurste speler ooit in Premier League'

5 augustus 2021 – De miljoenentransfer van Jack Grealish naar Manchester City is aanstaande. Alle betrokken partijen hebben het papierwerk afgerond. Het enige wat nog moet gebeuren is de medische keuring, die staat gepland voor vandaag (donderdag). Aston Villa vangt rond de 117 miljoen euro voor de aanvallende middenvelder.

'Kogel door kerk: Grealish duurste speler ooit in Premier League'

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. 'Jack Grealish to Manchester City, here we go!', twittert hij. Dat betekent dat de transfer in kannen en kruiken is. Het wachten is op het moment dat Manchester City en Aston Villa de transfer officieel aankondigen. Dat kan ieder moment gebeuren. Volgens Romano tekent Grealish een contract voor vijf jaar.

Met 117 miljoen euro is Grealish de duurste transfer ooit in de Premier League. Hij stoot Paul Pogba van de troon. De Fransman verruilde in 2016 Juventus voor Manchester United en werd er destijds 106 miljoen euro voor hem betaald. Als het aan Manchester City ligt, wordt dit record nog deze zomer verbroken. The Citizens zouden maar liefst 187 miljoen euro over hebben voor Harry Kane.

Lees ook: Kane gooit knuppel in hoenderhoek bij Tottenham en blijft weg

Premier League

gerelateerd