Voorbereiding Willem II ruw verstoord: 9 personen positief getest

5 augustus 2021, 09:28

Het coronavirus brengt de voorbereiding van Willem II op het nieuwe seizoen ernstig in de war. Gisteren (woensdag) waren negen spelers en stafleden positief getest op het coronavirus en kan de oefenwedstrijd van komende zaterdag tegen Sparta Rotterdam niet doorgaan. Dat terwijl over tien dagen de competitieopener tegen Feyenoord op het programma staat.

Trainer Fred Grim kan simpelweg geen representatief elftal op de been brengen. Om die reden ging vorige week ook al een streep door de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De club meldt dat onlangs enkele spelers en stafleden positief zijn getest. Volgens het Brabants Dagblad gaat het in totaal om negen personen. De krant weet ook dat tot dusver niet alle spelers zich hebben laten vaccineren.

In aanloop naar de eerste competitiewedstrijd probeert Willem II nog een nieuw tegenstander te strikken. 'Om de voorbereiding op de competitiestart verantwoord en zo snel mogelijk met de voltallige spelersgroep en staf te kunnen hervatten, vinden extra coronatestrondes plaats en wordt de gezondheid van de betreffende personen door de club nauwlettend in de gaten gehouden', aldus de Tricolores in een verklaring.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen