Feyenoord vangt bot: 'Voor dat bedrag niet eens één been'

5 augustus 2021, 09:55

Voordat Feyenoord uitkwam bij Gernot Trauner, informeerden de Rotterdammers naar Danilho Doekhi van Vitesse. Maar Feyenoord bleek kansloos voor de verdediger van de Arnhemmers. 'Over het bedrag dat de Rotterdammers wilden besteden, werd in Arnhem gekscherend gezegd, dat ze daarvoor niet eens één been van de verdediger konden krijgen', schrijft De Telegraaf.

Vitesse hield er rekening mee dat Doekhi zou vertrekken deze zomer. De 23-jarige neef van Winston Bogarde was vorig seizoen een van de uitblinkers aan Arnhemse zijde. Dit seizoen is hij na het vertrek van Remko Pasveer zelfs de aanvoerder van Vitesse. Als de mandekker ook de komende weken niet vertrekt, staat hij open voor contractverlenging in het Gelredome. Andere opties dan Feyenoord legde hij tot dusver naast zich neer. "De transfermarkt is nog een maand open. Op dit moment focus ik me volledig op Vitesse", zegt hij in de hiervoor genoemde krant.

Trainer Thomas Letsch vindt Doekhi een logische opvolger voor de naar Ajax vertrokken Pasveer. "Danilho is iemand die niet altijd het hoogste woord heeft, maar aan de dingen die hij zegt, wordt in de groep veel waarde gehecht. Als hij iets naar voren brengt, wordt er echt naar hem geluisterd. Daarom heb ik alle vertrouwen in hem als nieuwe aanvoerder."

Vitesse speelt vanavond in eigen huis de eerste wedstrijd in de voorronde van de Conference League, waarin het Ierse Dundalk de tegenstander is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen