'FC Twente wil naast Vlap ook PSV'er naar Enschede halen'

5 augustus 2021 – FC Twente heeft in de laatste maand van de transferperiode nog wilde plannen. Naast de waarschijnlijke komst van Michel Vlap, hebben de Tukkers belangstelling voor PSV'er Michal Sadilek. Twente maakt een serieuze kans, want de 22-jarige middenvelder ziet een overgang naar Enschede zelf ook zitten.

'FC Twente wil naast Vlap ook PSV'er naar Enschede halen'

Dat melden de Tubantia en het Eindhovens Dagblad. Volgens beide kranten staat PSV open voor een verhuur, waarschijnlijk met een optie tot koop. De Tsjech beschikt in het Philips Stadion nog over een eenjarig contract. Echter heeft PSV het recht om de verbintenis met een jaar te verlengen. Naast FC Twente is ook Sparta Praag geïnteresseerd in Sadilek. De verwachting is dat er spoedig een knoop wordt doorgehakt.

Lees ook: 'Rentree in Eredivisie lonkt voor Vlap; snel akkoord verwacht'

Sadilek heeft bij PSV weinig perspectief op speeltijd. Hij ondervindt hevige concurrentie van Marco van Ginkel, Ibrahim Sangaré, Davy Pröpper en Eric Gutierrez, die eveneens in aanmerking komt voor een vertrek. Als Sadilek en/of Gutierrez vertrekken, gaat PSV mogelijk zelf ook nog de markt op.

PSV

gerelateerd