Heracles Almelo haalt zevende aanwinst weg bij ADO Den Haag

5 augustus 2021 – Heracles Almelo heeft zaken gedaan met ADO Den Haag. De eredivisionist neemt Robin Polley (22) over van de Haagse club. In Almelo tekent de verdediger een driejarig contract, met de optie voor nog een seizoen. Polley is gehaald voor de rechtsbackpositie, waar hij moet gaan concurreren met Noah Fadi en Navajo Bakboord.

Heracles Almelo haalt zevende aanwinst weg bij ADO Den Haag

"Toen ik hier kwam heb ik een goed gesprek gehad met Frank (Wormuth, red) en Tim (Gilissen, red). Er ligt een plan voor me klaar waar ik me goed bij voel", reageert Polley op het clubkanaal van zijn nieuwe club. "De manier van werken en de manier van spelen bevallen me. Daarnaast heb ik voor mezelf een mooi streven om hier uiteindelijk structureel Eredivisie-wedstrijden te spelen."

Polley speelde voor ADO slechts vier duels. ADO verhuurde hem tot twee keer toe aan FC Dordrecht, waarvoor de rechtsback 25 keer in actie kwam. "Robin past bij onze manier van spelen en bij onze visie. We hebben hem met het oog op de toekomst gehaald. Hij heeft volgens ons interessante voorwaarden om bij ons door te groeien en een volgende stap in zijn carrière te zetten", aldus technisch directeur Gilissen over de zevende aanwinst voor Heracles.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd