Zeer treurig: negentienjarige zoon van Ballack omgekomen

5 augustus 2021 – Zeer treurig nieuws vanuit Portugal: donderdagochtend is daar Emilio Ballack, de achttienjarige zoon van de Duitse ex-topvoetballer Michael Ballack, om het leven gekomen. Het zou zijn gebeurd tijdens een ongeluk met een quad. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was, kon die niets meer betekenen. 

Zeer treurig: negentienjarige zoon van Ballack omgekomen

Veel meer is er nog niet bekend over het dodelijke drama, dat zich in de nacht van woensdag op donderdag zou hebben afgespeeld. Ballack jr. zou rond twee uur dodelijk gewond zijn geraakt in de Portugese plaats Troia. Dat ligt zo'n honderddertig kilometer ten zuiden van Lissabon, aan de kust van Portugal.

Ballack heeft daar een buitenverblijf en vermoedelijk vierde zijn zoon daar vakantie. Emilio is de middelste van de drie zonen (Jordi en Louis heten de andere twee) die de voormalig middenvelder heeft met zijn echtgenote Simone Lambe. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, daarover is nog niets naar buiten gekomen.

Vanuit alle kanten in de voetbalwereld komt er steun voor de voormalig voetballer van Chemnitzer FC, FC kaiserslautern, Bayer Leverkusen, Bayern München en Chelsea.

Eredivisie

gerelateerd