Vitesse mét Bazoer en drie aanwinsten, Tannane op de bank

5 augustus 2021, 18:05

Vitesse start de campagne in de Conference League donderdagavond gewoon met Riechedly Bazoer in de basis. De middenvelder annex verdediger wilde deze zomer een transfer maken en stond slechts één duel van de voorbereiding in de basiself, maar is er gewoon bij. Collega Oussama Tannane, die eveneens wil verkassen, zit op de bank.

Bij de Arnhemmers speelde Enzo Cornelisse in de voorbereiding vaak op de plaats van Bazoer, maar in de afsluitende wedstrijd tegen het gepromoveerde VfL Bochem keerde Bazoer terug op zijn vertrouwde plek. Zolang er geen deal gesloten is, gaf hij aan nog graag onder Thomas Letsch te voetballen.

Lees ook: Bazoer back in Vitesse-basis: "Iedereen weet van transferwens"

Tannane kwam minder fit terug uit zijn vakantie en begint op de bank bij Vitesse. Hij was vorig seizoen samen met Bazoer de grote uitblinker in het elftal van Letsch, dat met drie aanwinsten start tegen FC Dundalk: Nikolai Baden Frederiksen, Markus Schubert en Yann Gboho. Verdediger Yapi Romaric is nog geschorst en ontbreekt om die reden in de selectie. 

De winnaar van deze dubbele ontmoeting treft in de laatste Conference League-voorronde op Laçi (Albanië) of Anderlecht (België).

Opstelling Vitesse: Schubert; Manhoef, Doekhi, Bazoer, Hajek, Wittek; Bero, Ghobo, Tronstad; Frederiksen, Openda.

[tweet,MijnVitesse/status/1423311574886932482

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen