Twee keer scorende Ziyech geniet bij Chelsea: "Heb het laten zien"

5 augustus 2021, 18:22

Hakim Ziyech (28) eiste woensdagavond een absolute hoofdrol op bij Chelsea. De oud-Ajacied maakte in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Tottenham Hotspur twee doelpunten, maar door een matige tweede helft eindigde het duel uiteindelijk gelijk (2-2). Het was niet voor het eerst dat Ziyech uitblinkt deze voorbereiding: hij voelt zich goed.

"Het was een fijne avond", glimlachte Ziyech op het clubkanaal van Chelsea. "In de eerste helft was alles goed. Dat is iets om trots op te zijn, maar we moeten hetzelfde leveren in de tweede helft. Dat het ditmaal niet negentig minuten lukte, was het grootste probleem." Na ruim een uur voetballen werd Ziyech bij een 1-2 voorsprong eruit gehaald door Thomas Tuchel.

De eerste goal die de aanvaller maakte, was na goed voorbereidend werk van

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté. "Het helpt enorm als je hem in je team hebt", bevestigt Ziyech over de Franse middenvelder. "Je weet dat hij iedere bal in je rug verovert. Hij lost alles op achterin. Als Kanté niet speelt, dan voel je dat meteen", zei de Marokkaan, die ook tevreden was met zijn eigen rol.

Lees ook: Ziyech al vroeg in vorm bij Chelsea: "Ik voel me geweldig"

"Ik heb van de hele avond genoten en volgens mij heb ik dat ook laten zien met mijn spel, dat goed was", zei de maker van twee doelpunten. Ziyech lijkt na een eerste seizoen in dienst van The Blues klaar voor het echte werk. "Dat is uiteindelijk waar je het voor doet als voetballer, dan wil je spelen. Ik ben blij dat het gaat beginnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen